ster_expres_still_1

Onze koeriersdiensten

Direct Service

 

Direct ophalen (Amsterdam en omstreken binnen een half uur) en zo snel mogelijk afleveren

De volgende dag bezorgd

Dezelfde dag opgehaald, de volgende dag afgeleverd

Afgesproken tijdstip

Opgehaald en / of afgeleverd op afgesproken tijdstippen (buiten werktijden, in het weekend en nachtkoerier op aanvraag)

Van vertrouwelijke documenten tot groot transport

 

Onze koerierdienst is erg flexibel, het is maar net wat u wilt. Onze chauffeurs verzenden van documenten en kleine pakketten, tot aan pallets en zware zendingen boven de 500 kg. Bij groot transport gaan we altijd te werk volgens de wettelijke veiligheidsregels. Ster Expres is gespecialiseerd in koeriersdiensten waarbij vertrouwelijke (juridische) documenten veilig worden verzonden. Hierbij kunnen we de bijbehorende legalisaties voor u regelen en deze ook binnen de afgesproken termijn terugbezorgen.

 

Zakelijk en particuliere klanten, regionaal en internationaal

 

De klantenkring van Ster Expres is zeer divers, we werken eigenlijk voor iedereen. Zowel in Nederland, als internationaal. Van bedrijfsleven tot aan overheid en van zzp’er tot aan multinational. Onze koeriersdienst is er voor zowel alle branches uit het bedrijfsleven, als voor de (semi-)overheid zoals de rechtbank en ministeries, consulaten en ambassades. Particulieren helpen wij uiteraard ook graag. Bij wereldwijd transport maakt u niet alleen gebruik van onze koeriersdienst, maar krijgt u ook passend advies. Als u wilt, nemen wij het gehele internationale traject van u over.

 

Hoe wij te werk gaan

 

Wanneer u voor de koeriersdiensten kiest van Ster Expres, neemt u eerst contact met ons op en bespreken we samen uw wens. Indien gewenst ontvangt u inloggegevens, waarmee u via ons onlinesysteem zelf een koerier kunt boeken. Het bestellen van een koerier kan op 075-6122525, email info@sterexpres.nl of via ons onlinesysteem. Onze koeriers gaan hierna zorgvuldig aan de slag met uw opdracht. U zult merken dat bij Ster Expres onze medewerkers het verschil maken. Zo vinden wij punctualiteit enorm belangrijk. Alle koerierswerkzaamheden die wij uitvoeren, gaan uit van dit principe. Ook heeft u als klant bij Ster Expres altijd een vast aanspreekpunt, kunt u van tevoren het tarief opvragen en krijgt u in het onlinesysteem inzicht in de transportkosten.

 

Direct koeriersdienst aanvragen of meer informatie

 

Wilt u een koerier inschakelen voor het ophalen of bezorgen van uw document, pakket of zending? Log direct in om een Ster Expres koerier in te plannen. Wilt u eerst meer weten over onze koeriersdiensten en tarieven, of wilt u inloggegevens ontvangen om een Ster Expres koerier in te plannen? Neem dan gerust contact met ons op.