ster_expres_still_3

Van klein bedrijf naar wereldwijde logistiek

Wij zijn in september 1993 van start gegaan. In de loop der jaren zijn wij van een klein bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig koeriers- en transportbedrijf. Inmiddels rijden wij met 16 Peugeot Partners, 1 Peugeot Boxer en een wagen met laadklep door heel het land. Ook zijn we internationaal actief.

 

 

Ster Expres heeft zich allengs ook steeds meer geprofileerd als de specialist op het gebied van legalisaties. De chauffeurs van Ster Expres genieten dan ook niet alleen het volle vertrouwen van de advocatuur maar ook van de rechtbank en diverse ministeries en consulaten/ambassades.

De klantenkring is zeer divers. Van bedrijfsleven tot overheid en van ZZP’er tot multinational.

Ster Expres heeft een heldere ambitie voor ogen:
Ster Expres blijft minimaal een stabiele, stevige en goed gereputeerde factor in de koerierswereld, waarbij er tevens een heldere keuze is gemaakt om niet te willen doorgroeien naar een enorm groot koeriers-/transportbedrijf. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een relatief kleine organisatie juist sneller kan schakelen en daarmee effectiever kan inspelen op de vaak ongekend urgente behoeften van de markt.

 

 

 

Logistiek bedrijf met heldere doelen voor ogen

 

Punctualiteit, klantvriendelijkheid en persoonlijk contact staan voorop bij onze dienstverlening. We nemen onze verantwoordelijkheid en komen gemaakte afspraken na. Hierbij streven we naar een onvoorwaardelijke band met onze klanten, een band die gebaseerd is op vertrouwen. Alleen op die manier bouwen we samen een duurzame relatie op.

 

We willen bewust niet doorgroeien naar een enorm groot transportbedrijf. Een kleinere logistieke organisatie kan snel schakelen en daardoor beter inspelen op wat een klant wil en hoe de markt verandert. We blijven innoveren door te investeren in de kennis en kunde van ons bedrijf. Zo zijn we in het bezit van een NIWO vervoervergunning en op de hoogte van (wettelijke) certificaten en diploma’s die in de nabije toekomst nodig zijn om dit vak te blijven uitoefenen.

 

Onze mensen maken het verschil

 

Het team van koeriers bestaat uit nette, goed opgeleide en ervaren chauffeurs, die uw transport soepel laten verlopen. Ze zijn betrokken, flexibel en gemotiveerd en zorgen ervoor dat uw transportopdracht op de juiste tijd en op de juiste plek wordt uitgevoerd, op een correcte en vriendelijke manier.

 

Direct koeriersdienst aanvragen of meer informatie over ons logistiek bedrijf

 

Wilt u een koerier inschakelen voor het ophalen of bezorgen van uw document, pakket of zending? Log direct in om een Ster Expres koerier in te plannen. Wilt u eerst meer weten over onze koeriersdiensten en tarieven of wilt u inloggegevens ontvangen voor het inplannen van een Ster Expres koerier? Neem dan gerust contact met ons op.